2013. június 24., hétfő

Státusz Riport 21-24. hét és 25-28. hét

 Státusz Riport 25-28. hét

A baba növekedésével tovább kerekedik a pocakom, a testsúlyomban viszont jelentős változás nincs. Most már alig tudok a cipőmhöz lehajolni, hogy bekössem. Hasonló kihívást jelent a lábam bekenése testápolóval, vagy a körmeim levágása :-)
A mozgásom tovább nehezedik, nagyon fontos, hogy a pocakom korlátaival számoljak a terhelés vállalásánál.
A 25. hét környékén a heti 2 tenisz maradt, aminek nettó edzésideje kb. 20 percre csökkent. Játék közben előfordult egy két botlásom, ami  annak volt köszönhető, hogy nehezebb a növekvő súllyal rugalmasnak és dinamikusnak maradnom. Folytatom az otthoni tornát is, hetente egyszer. Alkalmi jelleggel a bicajra is felülök még, de csak nagyon óvatosan, lassan, és csomagok nélkül. Ezt azért szeretem nagyon, mert nagyon pozitívan hat a hangulatomra. Terhelési szempontból nem jelentős.
Hangulatom jó, közérzetem jó. Szívesen mozgok, bár egyre többször érzek feszülő érzést "odalenn". Ilyenkor meg kell állnom, le kell ülnöm egy kicsit.


Fizikai állapot: energikus

Lelki állapot: átlagos

Testsúly: 57 kg

Heti edzésterv a 27. héttől: heti 2 alkalom tenisz, heti 1x 10 perc tartásjavító torna 


Státusz Riport 21-24. hét

Ebben a hónapban a sport beiktatása a mindennapokba igazi kihívást jelentett. Először beteg voltam, aztán ebből kiindulva elhatalmasodott rajtam egy általános agónia. Nem volt semmihez kedvem. Fizikai állapotom hamarabb helyreállt, mint kedélyállapotom. Hetekig nagyon esendőnek és törékenynek éreztem magam. Aztán az időjárás javulásával lendületet kaptam a folytatáshoz. Először amolyan kötelességből, utána az élmény miatt is. Különösen nagy eredmény a torna beiktatása hetente immár 2x.



Általános fizikai állapotom a betegséget leszámítva jó, a mozgás alapvetően nem megterhelő.



Hangulat: változó



Fizikai állapot: gyenge


Lelki állapot: változó


Testsúly: 57 kg


Heti edzésterv: a 25 héttől heti 2 alkalom tenisz, heti 1x 10 perc tartásjavító torna, alkalomszerűen bicajozás.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése